torstai 28. huhtikuuta 2011

What's the story morning glory? (Aamuaurinkoa ja smuutia!)


Olen henkeen ja vereen aamuihmisiä. Mikä onkaan ihanampaa kuin ikkunasta tulviva kevätaurinko, joka lämmittää aamua, kainaloon tunkeutuva märkä kuono ja rauhallinen aamiainen kera Kalevan (jonka isotätini tilasi kuukauden ilmaisnäytteenä, ja loppuu huomenna - yhyy)?


Allekirjoitan!
Ja mikä parasta, aasinsiltana seuraavaan asiaan pieni arvoitus! Mikä on punapäinen (varmaan punanaamainenkin), liikkuu ripeästi tien vieressä ja hymyilee niin, että takahampaat näkyy?

Minä, riemuidioottina juoksemassa ah-niin-ihanilla Vibram Five Fingerseilläni liian pitkäksi venyneen tauon jälkeen! Kaksi kuukautta taukoa lenkkeilystä on aktiivijuoksuharrastajalle kova pala, ja itkettiinhän sitä kerta jos toinenkin, kun lenkkipolun kutsu täytyi ohittaa rasitusvammautuneen jalkaterän takia. Tästä tulen todennäköisesti tarinoimaan myöhemmin enemmän. Joka tapauksessa fiilis oli täydellinen, vaikka täysiä ei voinutkaan vetää. Juoksin läheisen lenkkipolun reunaan vetelemään leukoja ja dippejä, jäätiin myös Aikin kanssa ihastelemaan viereisen joenvarren sorsapariskuntaa. Aik pääsi ensimmäistä kertaa elämässään näkemään sorsia parin metrin etäisyydeltä, olihan se ihmeissään, että mikä ihme tuo oudosti kaakattava olento oikein on.

Hetki sitten sovelsin sydämeni vieneen Shasan ihanaa mahla-puolukka-smuutireseptiä tarpeisiini sopivaksi. Tähän raikkaan happamaan smuutiin uppoaa hyvin sellerikin, vaikkei sen mausta erityisemmin välittäisikään.
 
Raikas kevätsmuuti: 

Kourallinen puolukoita (minulla myös mustaherukoita)
1/3 ruukkua tammenlehvää
1/2 sellerinvarsi
1/2 päärynä
Viipale sitruunaa ja vähän kuorta
1 rkl chia-hyytelöä
1 rkl kookosöljyä
1 reilu rkl hamppuproteiinia
1½ rkl MSM
1 rkl carobia
mahlaa ♥ tai vettä tai wadevah u want

Blendaa kaikki sekaisin ja nauti! Itse tykkään sauvasekoittimen jättämästä suutuntumasta, jossa on vähän pureskeltavaakin, mutta kukin tyylillään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti