keskiviikko 31. elokuuta 2011

Nokkosta keitossa

Viime kesänä tein useaan otteeseen raa'an pinaattikeitontapaista, johon kuitenkin pinaatin sijaan hyödynsin pihan nokkoset. Tuota keittoa oli jälleen saatava, mutta mieli teki kuitenkin varioida tuttua ohjetta, jolloin samana päivänä Moments-Katja postasikin lähes identtisen, mutta vienosti vaihtelevuutta tuovan ihanan mintunvihreän keiton. Tuloksena syntyi niin oman kuin Katjankin reseptin suloinen yhdistelmä. 

Nokkoskeitto
kourallinen nokkosta
½ sellerinvarsi
1/3 kurkku
½ avokado
pari oksaa tuoretta minttua  
mehut sitruunasiivusta
1 tl korianteria (ja juustokuminaa)
ripaus suolaa
½ tl muskottipähkinää
valkosipulirouhetta, mustapippuria

Blendaa, lisää vettä sopivan koostumuksen saamiseksi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos inspiksestä, tätä voisin kokeilla! Pakkanen on pullollaan nokkosta. :)

    VastaaPoista
  2. Ollos hyvä :) Sama täällä, talven varalle täytyy saada varastot täyteen!

    VastaaPoista