tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kaupungin kaunein siivouspalvelu Oulussa!

No nyt tapahtuu täällä Oulussakin! Ihastuttavat hyvinvoinnin lähettiläät Jutta ja Katja tulevat pistämään paikat kuntoon valmistaen kehoa kesälaitumille:

"Kevätkausi lähestyy ja biitsikunto kutkuttaisi. Turvotusta sen sijaan on jaettavaksi asti ja ruuansulatuskin tökkii. Mitä jos tänä keväänä tekisitkin kertaheitolla sellaisen kehonsiivouksen, että nurkat ja röörit pysyisivät vastedes puhtaina kesät talvet?

Jos olet valmis
luopumaan ylimääräisestä nestepöhötyksestä ja mielesi haikailee freesimmän kevätolemuksen perään, tule mukaan siivoustalkoisiin! Tarjoamme helpot kotikonstit, pomminvarmat metodit, ennennäkemättömän siivousinspiraation ja herkullisen menun. Ei siis turhia tinktuuroita, hifistelyä saati kalorien kyttäystä vaan Oikeaa Ruokaa, joka keventää kehosi luonnollisesti.

Alkudrinkkinä toimii alkalisoiva savi-sitruscocktail ja aperiitiiviksi tarjoamme puhdistavilla yrteillä terästetyn vanilja-veriappelsiinismoo
thien. Kaunistavan papaija-mango-carpaccion saattelemana siirrytään elinvoimaiseen avokado-verso-itu-retiisisalaattiin, jonka piristeenä toimii appelsiinikastike. Jälkiruoan virkaa toimittaa makuaisteja kutkuttava minttusuklaamousse. Kotipakettiin pakataan reseptit, jotka toimivat kurssin jälkeen siivousvälineinäsi myös kotikeittiössä. Jotta faktat eivät unohtuisi, varustamme sinut myös kepeällä kirjallisella kurssimateriaalilla!

Kurssin hinta on 75e (sis. alv., menu ja kurssimateriaali)


Mukaan mahtuu rajallinen määrä, varaa siis paikkasi sähköpostilla Jutalta (jutta.ruonansuu@gmail.com
). Paluuviestinä saat maksuohjeet."
 
Siis mitä? 
Kehon kevätsiivous puhtaan, Oikean Ruoan, hyödyllisen tietopaketin sekä parhaan seuran merkeissä. 

Niin missä?
Kofeiinikomppanian tiloissa, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 5, 90100 Oulu.
 
Ja milloin?
Nyt tulevana sunnuntaina, 18. maaliskuuta 2012, klo 13:00 - 17:00.
 
Kuka voi enää kieltäytyä tällaisesta tilaisuudesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti