sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Vihreä kauneudesta


Kauneuslinjalla jatketaan, mutta kosmetiikan ja ulkoisesti käytettävien asioiden sijaan sisäisesti käytettävillä nautintoaineilla. Smoothie-ohjeiden postaileminen on aina hieman riskialtista, sillä toisen gourmee saattaakin olla toiselle kuravettä. Omaan suuhun sopivan linjan oppii kuitenkin aika nopeasti kokeilemalla, ja vaikka ohjeessa oleva smoothie ei ensinäkemältä houkuttaisi voi siitä kuitenkin pienesti muokkaamalla saada itselleen käyvän - näin on käynyt minulle monia kertoja. Tällä kertaa avokadoiset syvän vihreät smuutit ovat maistuneet, kaverinaan päärynää ja papaijaa. Jälkimmäisestä hedelmästä olen kokkaillut ennenkin, suosittelen kokeilemaan, sillä papaija on melkoinen kauneuspommi!
 
Tämä smoothie sisältää elimistöä hellivää avokadoa, puhdistavaa vihreää sitruunalla terästettynä sekä ruuansulatusta tukevia entsyymejä papaijan muodossa, jotka yhdessä silottavat kehoa pintapuoleltakin :)

Kermainen papaijaviettelys

½ papaija (+ osa siemenistä)
½ avocado
1 pieni luomupäärynä
½ sitruunan mehu
pala tuoretta inkivääriä
kourallinen tummanvihreää salaattia
sellerinvarsi (jos tykkää)
½ tl vaniljaa
(1 tl spirulinajauhetta, non-GMO lesitiiniä ja tocoa)
(koristeluun esim. siitepölyrakeita)

Poista avokadosta kivi ja kuoret. Kuori papaija ja heitä kaikki ainekset blenderiin, ole maltillinen siementen kanssa, sillä tottumattomalle ne ovat aika tujua tavaraa. Blendaa kaikki ainekset sileäksi ja kaada lasiin, ripottele pinnalle siitepölyrakeita tai vaikkapa hampunsiemeniä (jotka tietysti kuvausvaiheessa unohdin!). Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti