perjantai 20. huhtikuuta 2012

Väliaikahuomautus (kuvaspämmi)

Jotkut ovat saattaneet ehkä huomatakin, että blogaustahtini on hieman hyytynyt. Kyse ei suinkaan ole siitä, etteikö asiaa olisi, vaan siitä, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia, joista vähintään seitsemän (usein kahdeksan) menee nukkumiseen. Jäljellä olevasta 16 tunnista käytän hyödyksi niin paljon kuin voin, mutta vähintään yksi extratunti kaivattaisiin tätä blogikirjoittelua varten. 

Kaiken uurastuksen tuloksena olen nyt viittä vaille humanististen tieteiden kandidaatti, joka lukee ahkerasti alkukesän koitoksia varten. Koska epäinformatiivisetkin kuvat kertovat enemmän kuin tuhatkolmesataakahdeksankymmentä sanaa, antaa niiden puhua puolestani, edes vähän.

Kuvan ottanut Pauli Tavasti
Kuvan ottanut Pauli Tavasti

Mitä te teette, jos kalenteri on täyteen buukattu, mutta työtä olisi joka raajalle, sormelle ja varpaalle? Oletteko ajankäytönhallinan akrobaatteja vai improbaatteja?
Rentouttavaa viikonloppua teille!

6 kommenttia:

 1. Täysin ymmärrettävää,kun aika on kortilla.Silloin pitää priorisoida ja miettiä,mikä tulee ensin. Rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Blogin kirjoittelu on vain niin mukavaa, että harmittaa kun sitä ei ehdi tehdä hirmu usein :D

   Poista
 2. Tsemppiä koitoksiin! Itse olen epäviisaasti (mutta pakosta) ottanut kiireisiin aikaa yöunistani ja kärsinyt siitä vielä pitkään kiireiden hellitettyäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula. Oi voi, tuo yöunista lisätuntien nappaaminen on kyllä huono juttu, mutta jos kerta pakko on, niin ei kai sille mitään mahda. Ne vaikutukset kyllä huomaa vielä monen päivän jälkeenkin, sen voin sanoa kun toissayönä en vain millään saanut nukutuksi. Ihan kuin vieläkin olisi vähän pökkerössä!

   Poista
 3. Aina kun yritän käyttää kalenteria, se täyttyy ja täyttyy kunnes on ihan täynnä.
  Sit heitän sen pois ja teen vain ne mitä muistan :) Kaikki kaatuu päälle, mutta ei elämä niin vakavaa oo. Paitsi jotkut asiat, mut yleensä mulla toimii tuo, heh.
  Vähän sekava kommentti nyt, mutta oli pitkä ja raskas päivä ja nyt yritän rauhoittaa itseni uneen.

  =) Antti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, tuo sinun taktiikkasi vaikuttaa ainakin rennommalta kuin orjallisesti kalenteriaikatauluja noudattava tapa :) Minulla on pitkän ajan kalenterihistoria, enkä varmaan muistaisi tehdä mitään, jos en merkkaisi asioita ylös. Viime viikkoina tosin on ilmaantunut sellainen ongelma, etten muista katsoa koko kalenteria! :D
   Kommenttisi ei ollut lainkaan sekava, toivottavasti rauhoittuminen sujui ja uni tuli ajallaan.

   Poista