lauantai 19. toukokuuta 2012

RakkausRavintola ja 11 kysymystä -haaste

1-vuotispäiväänsä viettävä Ravintolapäivä avautui Oulussa aurinkoisena ja tuulisena (täällähän tuulee enemmän tai vähemmän aina). Ensimmäistä kertaa pääsin osalliseksi tapahtumaan syöjättären merkeissä, sillä Teemu Syrjälän luotsaama taikatiimi toi RakkausRavintolansa kaupungin kadulle Kofeiinikomppanian tiloihin.

Tarjolla oli raw food -henkeen suolaista ja makeaa syötävää, kuten kräkkerilautasia, kakkuja, suklaata ja smoothieta. Otin itselleni spirulinapohjaisen vihersmoothien ja maksumiehen oikeudella valitsin siipalle pähkinättömän suklaakakun, jossa maistui mukavasti kookos ja pehmeyttä toi avokado.


Samalla oli hyödynnettävä Kofeiinikomppanian lyömätöntä teetarjontaa ja tilasin pannullisen chai-maustettua vihreää teetä soijamaidolla. Kuvat puhukoon puolestaan, jatkan vastailemalla haastekysymyksiin.
Ihana urheiluhurahtanut kaimani heitti minulle haasteen, jonka säännöt menevät näin:
Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.

Jei, nämä ovat aina kivoja! Tykkään vastailla kysymyksiin ja lukea muiden vastauksia haasteisiin. Kiitos Annie!
1. Mikä saa sinut iloiseksi? 
Kesäkesäkesäkesä!! Aurinko. Ja lukemattomat pienemmät asiat, kuten vastaantulijan hymy, iloinen kassatäti, kahvi- tai teehetki, eläimet, O ja Aik.


2. Mitä kuuntelet mieluiten?
Riippuu niin paljon fiiliksestä. Genreistä karkeasti yleistäen mainittakoon punk ja rock, niin vanha kuin uusi aina 60-luvulta tähän päivään. Bändeistä taas vaikkapa The Doors, Nirvana, Pulp, Tehosekoitin, Placebo, No Shame, Muse, Sex Pistols ja Sielun Veljet. Biiseistä Gogol Bordellon Through the Roof & Underground.

3. Makea vai suolainen?
Molemmat sopivassa suhteessa :D Jos on pakko valita vaan toinen, niin sanotaan makea.

4. Maa, jonne tahtoisit matkustaa?
Oah, mitä näitä nyt olis. Ranska, Uusi-Seelanti, Islanti, Kreikka, Egypti, Saksa..

5. Mitä mieltä olet lihaksikkaista naisista?
Samaa mieltä kuin ei-lihaksikkaista, hoikista ja pyöreistäkin. Paras kehotyyppi on se, jossa tuntee itsensä hyväksi, sillä se sellainen tietty tyytyväisyys näkyy olemuksessa. Kaunein vaate on aito hymy. Oliko tää nyt vähän tällanen poliitikkovastaus?

6. Suurin pelkosi ja toiveesi? 
Hmm. Yksi iso pelko on liikuntakyvyn menettäminen. Ja tietysti jonku läheisen kuolema. Vaikea sanoa suurinta toivetta, mutta ajankohtaisin tällä hetkellä ois olla feilaamatta isoja kokeita ts. päästä toiseen yliopistoon.

7. Salainen haaveesi?
Tatuoijan ura, mieluiten yhdistettynä psykologin ammattiin, noin niinkuin yhtenä haaveena! :D

8. Seuraatko jääkiekon MM-kisoja? 
Hell no! Jos jotain en ymmärrä niin urheilun seuraamista. Niin intohimolla kuin itse liikunkin, se intohimo ei tasan yllä penkkiurheiluun. Ei vaan nappaa.

9. Osaatko pitää salaisuuden?
Kyllä.

10. Jos saisit päättää, olisiko vaalit voittanut Pekka Haavisto vai Sauli Niinistö? 
Pekka! Voi Suomen kansa minkä teit!

11. Jos saisit päättää, olisiko pakkoruotsi otettava pois opetussuunnitelmasta?
Hmm, tää on niitä asioita, joihin mulla ei kauheasti ole mielipidettä (johtunee varmaan siitäkin, että pidän ruotsin kielestä, mutta ymmärrän hyvin niitä, jotka haluaisivat sen opetussuunnitelmasta poistettavan). Kieliä on hyvä opiskella, mutta ehkä pakkoruotsin sijaan voisi panostaa monipuolisempaan kielitarjontaan. 

Ja sitten miun kysymykset:
1. Mukavin lapsuusmuisto?
2. Uskotko yliluonnolliseen (pitäen sisällään minkä tahansa uskontojen jumalat)?
3. Mainitse kolme hyvää ja huonoa piirrettä itsessäsi?
4. Lempikirjasi?
5. Mistä olet ylpeä?
6. Mitä mieltä olet homoparien adoptio-oikeudesta?
7. Mistä haaveilet?
8. Onko sinulla erikoisia tapoja ja mitä ne ovat?
9. Miten hemmottelet itseäsi?
10. Miksi suosit/et suosi luomutuotteita?
11. Mitä syöt, jos nälkä on karmaiseva, mutta aikaa ja aineksia ruuanlaittoon vain vähän?
Ja haastan nämä: 

14 kommenttia:

 1. Kiva juttu että teillä oli raakaravintola Ravintolapäivänä:)
  Ja kiitos haasteesta:) Olen tuollaisen jo tehnyt,mutta kysymykset olivat erilaiset,joten tämän voinkin tehdä. ja toivottavasti keksin jotain vastattavaa..Kiva oli lukea vastauksiasi Psykologi+tatuoija-cool!Teen sen vaan toisessa blogissani,enkä ruokablogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ouluun on sellaista kaivattukin, kun en vielä itse ole ehtinyt pop-up -kahvilaa pystyttämään ;)
   Ei mitään kiirettä haasteen kanssa, tee sitten kun siltä tuntuu :) Heh, tatuoijapsykologi on jo ajatuksena aika huvittava, mutta ei auta kuin yhdistää kaksi kiinnostuksenkohdetta! :D

   Poista
 2. Oih, kiitos haasteesta, hyviä kysymyksiä! :) Kävin itsekin spirulinasmoothiella, ihanaa oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli musta tosi kiva haaste, kysymyksiin oli mukava vastata. Ja sun vastaukset oli hyviä! :) Smoothie oli kyllä hyvää, kuten kakkukin <3

   Poista
 3. Kuten Yealianin, niin minunkin silmiini pisti tuo tatuoiva psykologi :) Hyvinkin yhdistettävissä, siitähän voisi kehittää jonkinlaisen oman metodin suorastaan!!
  Tänään olinkin Oulussa käymässä ja yritin selvittää, että mitä ravintolapäivän juttuja siellä olisi. Siis etukäteen netistä, mutta ei toiminut mikään, enkä sitten tiennyt tästäkään Rakkausravintolasta :(

  Niin ja kiitos haasteesta, melkoinen joukko paljastettavaa, iik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, saa nähdä olenko vielä jonain päivänä alani ensimmäinen :D
   Voi harmi, kävipä huono tuuri. Jospa seuraavana Ravintolapäivänä olisi jotain saman tapaista tarjolla, ehkä sitten pääset paikalle :)

   Heh, ei mitään paineita eikä haittaa vaikka paljastuksia vähän skippaakin. Vastaa sen mukaan kuin haluaa :)

   Poista
  2. Kyllä ne vastaukset sieltä tulevat, sulattelen vain vähän kysymyksiä.
   Pitäisi tosiaan päästä ravintolapäivänä kurkkaamaan, että miten homma toimii. VArsinkin kun itsekkin haluaisin perustaa kahvilan.

   Poista
 4. Ihana tuo vastaus lihaksikkaiden naisten kohdalla, ei yhtään liian poliitikko! Ihan totta :) Osaat tosi hyvin pukea sanoiksi asioita, näitä oli ilo lukea. Kiitos kaima <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, tätä haastetta oli hauska tehdä! :)

   Poista
 5. Tekisitkö ensin syväanalyysin ja sitten vasta tatuoinnin ettei ala harmittaa myöhemmin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvä kysymys! Niin kai se olisi meneteltävä, ettei tulisi ikävyyksiä ja minun käsittelyn vuoksi hakeuduttaisi terapiaan :D

   Poista
 6. Haaste! Hitsi vie. Menee ehkä toinen puoli vuotta, että saan tähän vastattua. :) Saanko oikaista ja vastata kysymyksiin tässä kommenttiboksissa? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii ei mitään paineita! Jos tuntuu helpommalta vastata kommenttiboksiin niin ole hyvä vain! En minä kuitenkaan loukkaannu vaikka ohitat koko haasteen, ihan miten itsestäsi tuntuu :)

   Poista
  2. Hih eikun haasteet on kivoja, mutta kun en ikinä vaan osaa blogata niitä vastauksia. Sulattelen kysymyksiä hetken. :D

   Poista