torstai 15. marraskuuta 2012

Kahden tulen välissä on helppo lämmitellä

Aik ja ennenaikainen joulu - postipaketillinen leluja!

Mitäkö tänne kuuluu? Kandiesseen deadline lähestyy ja poden hienoista writer's blockia jo monettako viikkoa. Pätee ehkä myös blogiin. Jalkani oireilee juoksijanpolvimaisesti, joskin kipu on hellittänyt kun en ole juossut muutamaan päivään (joka tuntuu ikuisuudelta!). Kotiseutuloman jälkeen Joensuu tuntuu tutulta, mutta yksinäiseltä. Edessä on tenttirypäs, enkä ole saanut edes kaikkia kirjoja käsiini. Tuleva kuukausi on täynnä vaikeita ja laajoja kursseja. Sain pienen flunssankin, mutta onneksi se näyttäisi jo olevan selätetty ennen kuin se kunnolla ehti alkaakaan. Ensimmäistä kertaa koskaan taloudellinen tilanteeni on oikeasti tiukilla. Kaiken päälle rakas Aik-koirani päätti järjestää koululla ollessani minulle mukavan yllätyksen pureksimalla upouusien ulkoiluhousujeni vetoketjun rikki. 

Havainnollistavaa materiaalia alkukesältä, joka taitaa sopia tähänkin hetkeen.

Mistä aloittaisin vyyhtiä purkamaan? 

Keitän ensiksi hyvän kupin kahvia. Nautin sen tuoksusta, mausta, lämmöstä. Kaverina tietysti suklaata. Reilun viikon takaisesta stressimöröstä ei ole tietoakaan, vaan loma teki tehtävänsä. Olen tyyni ja kaikin puolin tyytyväinen. Asiat on hoidossa, mikään ei minua estä, minä selviän. Kahvi on lumoavaa ja kaikki juuri niin kuin pitääkin. Kaikki on hyvin.

Loppukevennyksenä minä elementissäni: tulin, näin, söin. Mitä, milloin ja miksi - siitä lisää joku toinen kerta.

8 kommenttia:

 1. Voi Aikia,kun oli vähän tuhma;D Tsemppejä,toivottavasti asiat järjestyy.Ja hauska tuo gif-kuva sinusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! :D Omaa syytähän se oli, kun jätin housut lojumaan just sellaiseen kohtaan, että koira varmasti menee niiden päälle makaamaan - jolloin tietysti häiritsevät muhkurat saa kyytiä... Kiitos, kyllä tämä tästä. Kuukauden päästä jo kiireet helpottavat ja päästään joululomille! :)

   Poista
 2. Sää oot hyvännäkönen likka! (tamperelaisittai)
  Tsemppiä stressinselätykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna Johanna! Tampereen ja oulun murre on esimerkkilauseen perusteella hyvinkin lähellä toisiaan :) Voiton puolella ollaan jo!

   Poista
 3. Jännää miten vuoden loppua kohden asiat tiivistyy itse kullakin, elämäntilanteista ja -vaiheista riippumatta. Tsemppiä kirjoitustöiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on. Tuntuu, että on vedettävä sellainen loppukiri ennen vuodenvaihdetta, että voi aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä.

   Poista
 4. voiei täälläkin stressi ja paniikki meinasi saada yliotteen eikä blogille ole ollut aikaa. viikon loma kämppiksen luona enkuissa auttoi kummasti muttei poistanut rästitöitä. nyt taas vapaa päivänä piirtelemään rakennuspiirustuksia koululle. huhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei yhtään kivaa! Loma Enkuissa kuulostaa kuitenkin ihanalta väriläiskältä alkutalven pimeässä. Harmi vain tosiaan, kun rästityöt ei katoa lomailemalla.. Tsemppiä sinne suuntaan!

   Poista