maanantai 10. joulukuuta 2012

Mittens gone foxy (ja idea pukinkonttiin)

Joku saattaa muistaakin, kun reilu vuosi sitten omistin postauksen voimaeläimelleni. Tästä on kai tulossa kovaa tahtia jonkinlainen syysrutiini, sillä tämänkin syksyn ensimmäinen neulos liittyi kettuihin. Syntyi siis lapaset mukaillen lovikkasia. Ja hyvät lapaset tulikin, vaikka yrityksen ja erehdyksen kautta mentiinkin. Jos viime vuonna päädyin suosittelemaan iki-ihanaa Pikku Prinssiä, voisin tänä vuonna suositella Fantastic Mr. Foxia. En valitettavasti kirjaa ole lukenut, mutta animaatioelokuva on loistava!
 That was pure wild animal craziness.
Meinasin näyttää habaa, mutta se ei ois mahtunu kuvaan..

Kettulapaset ovat oiva käsityö joululahjaksi. Ainakin nämä lapaset ovat saaneet valtavasti ihailuja aikaan, ja kohtalaisen ylpeä käden jäljestäni olenkin. Ja sitten pieni vinkki vinkkinen! Pakettiin voi mahduttaa myös vaikkapa tällaisen. Suut suppuun, nyt seuraa salaisuus: lähipiirissäni jotkut saattavat saada lämmikettä käsille, mutta myös lämmikettä mielelle!

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Olen sen verran kömpelö kutoja,etten osaa tehdä kuin ihan perusjuttuja vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Perusjutuilla selviää kyllä näistäkin, oikeastaan nämä taisivat olla helpoimmat lapaset, joita olen koskaan tehnyt :)

   Poista
 2. Oiii, tykkään niin tällaisista elukkalapasista! Itse olen joskus väkertänyt useammatkin hiirilapaset lahjapakettiin (en kyllä ymmärrä miten olenkin silloin osannut) ja ihaillut toisten pörröisiä siililapasia.
  Eikö olekin kinkkisiä nämä joululahjavinkitykset. Silloin saattaa asianosaisille paljastua ennen aikojaan, mitä sieltä paketista aattona paljastuu. Veitsenterällä tasapainoilua siis ;D
  Tulipa mieleeni, että käärmekaulahuivi olisi mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elukkalapaset ovat kyllä söpöjä :) Siililapaset etenkin kuulostavat vinkeiltä! Käärmekaulahuivi kuulostaa hienolta!
   No kyllä, kun ei ikinä tiedä kuka tätä saattaa lukea just pahaan saumaan! Mieli tekisi tehdä laajempiakin joululahjapostauksia, mutta lahjan saajien anonymiteetin säilyttäminen on hankalaa.

   Poista